activitats del mes

Durant el confinament estem a prop teu online!
Meditacions, MLC i suport terapèutic a través de Skype!
Contacta personalment amb nosaltres al 650 638 702
T'hi esperem!
Curs intensiu MLC

Classes de MLC

Sessions online dimecres a les 18:30h

El MLC és una pràctica corporal que ens ajuda a alliberar-nos de tensions, molèsties, angoixa, rigideses,etc. Desenvolupem un estat d'atenció que ens facilita dialogar i escoltar el llenguatge del nostre cos.

Llegir més
Espai de meditació

Teràpia gestalt

Sessions online

Si necessites suport terapèutic, no dubtis en conctactar personalment amb nosaltres.

Llegir més
Concert de bols

Concert de bols

Ajornat fins nou avís

El so que emeten els bols i els gongs és harmonitzador, una confortable sensació de serenitat ens envaeix i les nostres tensions es redueixen. Tot el nostre ésser es beneficia d'aquests sons regeneradors que ens proporcionen equilibri i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir-nos bé i en pau.

Llegir més
Jornada d'amor i sanació

Matinal d'harmonització energètica

Ajornat fins nou avís

Jornada per regalar-se descans tot rebent tractaments d’harmonització energètica, que ofereixen neteja, equilibri i regeneració de la pròpia energia vital, per poder reconnectar amb la llum i la força de l’ànima.

Llegir més
Taller de Constel·lacions Familiars

Taller de Constel·lacions Familiars

Ajornat fins nou avís

“Cuando se establece un orden en la familia, el individuo puede salir de ella y seguir su camino sintiendo el respaldo de la misma. Solo cuando reconoce el vinculo con la familia y comprende y comparte la responsabilidad, el individuo puede sentirse libre para continuar su propio y particular camino, sin temor a que el pasado lo atrape y sea una carga para él”

Llegir més
Taller d'iniciació a l'energètica

Taller d'iniciació a l'energètica

Ajornat fins nou avís

Taller intensiu per conèixer una visió global de l’anatomia energètica de l’ésser humà que inclou el cos físic, els cossos subtils i els xacres. S’aprèn la fisiologia dels xacres i dels cossos subtils i la seva interacció amb el cos físic.

Llegir més