activitats del mes

Atenció! Totes les activitats de l'estudi s'ajornen fins a nou avís.
Curs intensiu MLC

Classes de MLC

El MLC és una pràctica corporal que ens ajuda a alliberar-nos de tensions, molèsties, angoixa, rigideses,etc. Desenvolupem un estat d'atenció que ens facilita dialogar i escoltar el llenguatge del nostre cos.

Llegir més
Concert de bols

Concert de bols

Divendres 13 de març a les 19:30h

El so que emeten els bols i els gongs és harmonitzador, una confortable sensació de serenitat ens envaeix i les nostres tensions es redueixen. Tot el nostre ésser es beneficia d'aquests sons regeneradors que ens proporcionen equilibri i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir-nos bé i en pau.

Llegir més
Jornada d'amor i sanació

Matinal d'harmonització energètica

Dissabte 14 de març a les 10:00h

Jornada per regalar-se descans tot rebent tractaments d’harmonització energètica, que ofereixen neteja, equilibri i regeneració de la pròpia energia vital, per poder reconnectar amb la llum i la força de l’ànima.

Llegir més
Taller de Constel·lacions Familiars

Taller de Constel·lacions Familiars

Divendres 27 de març a les 17:00h.

“Cuando se establece un orden en la familia, el individuo puede salir de ella y seguir su camino sintiendo el respaldo de la misma. Solo cuando reconoce el vinculo con la familia y comprende y comparte la responsabilidad, el individuo puede sentirse libre para continuar su propio y particular camino, sin temor a que el pasado lo atrape y sea una carga para él”

Llegir més
Taller d'iniciació a l'energètica

Taller d'iniciació a l'energètica

22, 23 i 24 de maig

Taller intensiu per conèixer una visió global de l’anatomia energètica de l’ésser humà que inclou el cos físic, els cossos subtils i els xacres. S’aprèn la fisiologia dels xacres i dels cossos subtils i la seva interacció amb el cos físic.

Llegir més