Concert de bols

Concert de bols

Xavi Sorolla
www.profundacalma.com

Divendres 13 de març
19:30h
C/ Clos de Sant Francesc 2, Escala A 3r 5a
650 638 702

Places limitades
Preu: 15€

El so que emeten els bols i els gongs és harmonitzador, una confortable sensació de serenitat ens envaeix i les nostres tensions es redueixen. Tot el nostre ésser es beneficia d'aquests sons regeneradors que ens proporcionen equilibri i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir-nos bé i en pau. Aquests sons i les seves resonàncies tenen la virtut de modificar l'estat de la nostra consciència de forma instantània, d'alliberar-nos del torrent de pensaments de la nostra ment, i connectar amb la nostra esència, el no-jo o com ho vulguem dir, amb plans més subtils que ens permeten sentir i observar més enllà de la percepció habitual de l'ego.
Uns sons que provoquen l'escolta interna, des del silenci i cap al silenci.

Un Bany de So amb gongs, bols i altres instruments sanadors és una experiència intensa. Hi ha qui ho compara amb una meditació profunda, qui en acabar li ha semblat que els sons l'han portat a un altre lloc,... però tots experimentem un profund estat de relaxació que dura i es va consolidant durant els següents dies.


Les persones que han gaudit d'un massatge sonor com aquest, experimenten més claredat mental, augment de la creativitat, major concentració i una gran sensació de pau. El resultat és un ésser humà més centrat i serè, i més en pau amb ell mateix.

Una experiència subtil i expansiva de reconeixement i transformació.